2015-11-02

MEDLEMSVECKA 9-15 november

 

 

Måndag 9/11

07.00-07.30 GRIT Cardio, Wenche startar medlemsveckan med ett högintensivt GRIT pass!

07.30-08.00 CX Worx, stark mage och rygg med Wenche

10.00-11.00 Senior Yoga, med Jejja

12.00-13.00 Yoga Love, Helen kör en vinyasa flödande yogaklass med fokus på bakåtfällningar, framsidan och baksidan av hjärtat.

16.00-16.30 MRL, Lene visar sina bästa övningar för mage, rumpa och lår.

16.45-17.45 Iyengaryoga med Jejja!

17.45-18.45 Bodycombat, Full fart i salen med Carro!

19.00-20.00 Box. Superkul, svettigt pass med Lina!

19.00-20.00 Olympiska lyft och Styrkelyft. Vill du få bättre lyftteknik och bli starkare? Henke visar teknik och ger tips I gymmet!

20.15-21.00 Sh´bam! Come as you are, leave as a star  Dansa loss me Lina!

19.30-20-30 Vatten styrka Med Marie

Tisdag 10/11

07.00-07.30 Cykel 30 min. Vakna med Yvonne

07.00-08.00 Yinyoga i simhallen med Anna Karlsson!

07.30-08.00 Bodypump 30 min, Maral fixar musklerna!

10.00-11.00 Restorative och Yoga Nidra Helt, fullt avslappnad i varje muskel och led, avslutar med en guidad meditation. Återhämtande! Ta med egen kudde! Helen guidar dig!

12.00-12.30 ABBA cykel, Jejja kör sina favoriter i cykelsalen

12.30-13.00 CX Worx Stark mage och rygg med Jejja!

16.30-17.00 Bodystep med Wenche!

17,00-17.30 CxWorx med Wenche!

17.45-18.45 Restorative yoga och yoga nidra, tillsammans med Helen. Helt, fullt avslappnad i varje muskel och led, avslutar med en guidad meditation. Återhämtande. Ta med egen kudde!

18.30-19.30 Cykel Challenge, vi jobbar i intervaller med varierat tempo och olika motstånd tillsammans med Eva.

19.00-19.30 GRIT Cardio med Elin.

19.45-20.45 Bodypump 60 min tillsammans med Lizzan

19.00-19.45 Föreläsning om motivation, Jonas Andersson berättar om sitt liv som synskadad och maraton löpare. Föreläsningen äger rum på Strömstad lokaler.

Onsdagen 11/11

07.00-07.30 GRIT styrka, starta dagen med högintensiv intervallträning ihop med Henke.

07.30-08.15 Yoga 45 min, En bra start på dagen med Anna Karlsson.

10.00-10.30 Senior cykel, Lennart kör som vanlig ett härligt cykelpass på förmiddagen:)

10.30-11.15 Bodypump med Anna.

12.00-12.45 Revitalize och restore , Härlig yoga med Helen!

16.00-16.30 Tabataintervaller med Anton!

17.00-18.00 Outdoor Challenge, Anton och Eve kör ett intervallpass med löpteknik!

16.45-17.15 GRIT Cardio med Ingela.

17.00-20.00 Prova Kallbad! Vi bjuder på bastubad, glögg och pepparkakor

17.30-18.30 Bodybalance tillsammans med Maral!

18.00-18.30 Cykel 30 min med Yvonne.

18.45-19.45 Sh´comgrit, En härlig blandning av Sh´bam, Combat och GRIT! Malin, Carro och Elin kör järnet med er!

19.00-20.00 Föreläsning om förbränning, Lene tipsar om hur du på bästa sätt får fart på din förbränning och får kroppen att frige fett och använda det som energi!

20.00-20.30 CxWorx, tillsammans med Jejja

19.00-20.00 Vattenaerobic med Gitte

Torsdag 12/11

07.00-07.30 Cykelpass ”Sportfånar” Malin kör temat sportmusik:)

07.30-08.15 Bodybalance. 45 minuters härligt pass tillsammans med Annina

10.00-11.00 Senioryoga, med Jejja!

12.00-12.45 Bodypump, kom och kör bodypump 45 min tillsammans med Anna!

16.15-17.15 Bodypump, 60 min med Mia!

17.00-17.45 Cykel 45 min med Marie!

17.30-19.00 Föreläsning  embodiement  30 min  följt av yogaklassen ”muscles” med Anna Karlsson. Anna delar med sig av sin egen resa i yogans värld, pratar lite om yogafilosofi, reder ut lite begrepp inom yogan och svarar på elevernas frågor. Hon presenterar även begreppet Embodiement för dig som tänker deltaga på någon av hennes klasser denna vecka och vill veta lite mer om detta begrepp som klasserna bones, muscles och skin grundar sig på.

19.15-20.15 Box 60 min! Konditionsträning och uthållighetsstyrka, där vi jobbar med sparkar och slag mot mitsar. Tillsammans med Lina :)

19.00-20.00 Föreläsning motivation med vår personliga tränare Sebastian Forsgren

20.30-21.00 GRIT Styrka, Elin hjälper dig maximera din styrka!

Fredag 13/11

07.00-07.30 Pranayama+Meditation 30 min med Anna Karlsson

07.30-9.00 Yinyogaklassen ”Skin” 75 min med Anna Karlsson

10.00-11.00 Senior Styrka med Eve som trimmar dina muskler!

12.00-12.30 Cykel 30 min med Ellika!

12.30-13.00 Bodypump 30 min med Ellika!

16.30-17.15 Bodyvive med Annina!

17.00-18.00 Cykel Power med Marcus

17.15-18.00 Bodybalance med Annina! Avsluta veckan på bästa sätt!

Lördag 14/11

08.15-08.45 Cykel 30 min med Yvonne!

08.45-09.45 Bodypump med Anna!

09.00-10.00 Outdoor Challenge, Anton och Eve kör ett intervallpass med löpteknik!

10.00-11.00 Bodybalance, perfekt blandning av Yoga, Thai chi och Pilates! Eva guidar dig!

Medlemsfest!

Se separat anslag! Det kommer bla. bli visning av yogakläder från Salong Onyx!

Söndag 15/11

11.00.12.00 Bodybalance med Annina

15.00-15.45 Sh´bam Come as you are, leave as a star. Dansa loss me Malin och Josefine!

16.00-17.00 Bodypump med Eva!

17.15-17.45 GRIT Styrka, starka muskler med Ingela!

 



Nyheter

2018-05-01

Sommarkort 90 dagar

2018-03-21

Öppettider Påsk

2018-03-21

Gruppträning Påsk

2018-01-09

PT-utmaningen 2018

2017-04-07

Öppettider i Påsk

2016-06-01

Sommarkort 60 dagar

2016-05-01

Sommarkort 90-dagar

2015-04-30

SOMMARKORT 2015

2014-04-30

PT Duellen 2

2014-02-08

Micke sadlar om!

2014-02-02

Teknikvecka V.6

2014-01-03

PT Duellen

2012-08-27

Söndagsmys på Spa

2012-06-01

Ny hemsida!!