2013-08-13

Mellanschema på Gruppträningen V.34-37

 

 

 

        

Måndag              10.00              Senior Yoga                         Jejja

12.00              Cykel                                     Wenche

12.30              CX WORX                             Wenche

                             16.45              Iyengaryoga                         Jejja

17.30              Cykel+ Body Pump              Anna

19.00              SH`Bam                                Lina/Anna      

19.30              Vattenaerobic                       Gitte

20.00              Box 60 min                           Lina/Sanela

 

Tisdag                07,00              Cykel 30 min                        Yvonne

                             07.30              Cirkel 30 min                       Yvonne

12.00              Bodypump 45 min               Ellika             

17.15              Cykel 30 min                        Jejja

17.45              CX WORX                             Jejja

19.15              Cykel+Body Pump               Eva

 

Onsdag              08.00              Body Pump 45 min             Ellika

12.00              Yoga 45 min                        Jejja

                             16.30              SH`BAM                               Jessica

                             17,00              Cykel 30 min                       Eva

17.30              CX WORX                            Eva

19.00              Vattenstyrka                         Marie.S

19.30              Bodypump                          

 

Torsdag              07.00              Cykel 30 min                       Ellika                                   

07.30              CX WORX                             Ingela

12.00              Bodypump 45 min              Anna

16.30              Body Pump                          Petra

17.00              Cykel 45 min                       Marie.S

17.45              PowerYoga                          Helen             

19.00              Body Step                            Wenche

 

Fredag                08.15              CX WORX                            Wenche

16.30              Body Step 30 min              Ingela                                  

17.00              CX WORX                            Ingela

                                           

Lördag               09.15              Cykel+ Body pump             Anna                                   

 

Söndag             11.00              Yoga                                      Helen

                           11.00              Cykel+Cirkel                         Malin

                           16.30              Body Pump                           Eva

 

 

Nyheter

2018-05-01

Sommarkort 90 dagar

2018-03-21

Öppettider Påsk

2018-03-21

Gruppträning Påsk

2018-01-09

PT-utmaningen 2018

2017-04-07

Öppettider i Påsk

2016-06-01

Sommarkort 60 dagar

2016-05-01

Sommarkort 90-dagar

2015-04-30

SOMMARKORT 2015

2014-04-30

PT Duellen 2

2014-02-08

Micke sadlar om!

2014-02-02

Teknikvecka V.6

2014-01-03

PT Duellen

2012-08-27

Söndagsmys på Spa

2012-06-01

Ny hemsida!!