Lär dig nya vanor och förändra ditt livs hälsa för alltid!


 
«Maten du äter kan antingen vare den säkraste och mest kraftfulla formen av medicine eller den långsammaste formen av gift» sa holistic doktor Ann Wigmore för tiotals år sedan.
Detta stämmer ändå bättre i dag då det är fruktansvärt svårt att hitta vad som är bra matprodukter i affären.
Ja vi er eniga…Det är svårt å hitta bra mat.. ..men om du lär dig vad som är bättre val så kan det ge dig en enorm påverkan på dina resultat, för valet är ändå ditt ! Det er DU som har all påverkan på din kropp utifrån vad DU väljer att äta, ingen tvingar dig att äta någonting, det er det du själv som bestämmer vad. Det betyder att varje måltid du äter för dig antingen närmare hälsa eller sjukdom!
Det är stort! Tänk på det en stund!
 
För många kan det vara båda motiverande/hoppfullt medans för andra rätt så skrämmande, speciellt om du känner att du inte kan tillräckligt om rätt mat eller om du är rädd för at måste för alltid undvika vissa saker du tycker om.
Det är här våra Kostrådgivare Emilie och Lene kan hoppa in och guida dig!
 
Sjukdom är resultatet av lång tid med fel ätande, men kort efter att du har BYTT ut några dåliga vanor med BRA vanor kommer du få ÖKAD ENERGI, BÄTTRE TRÄNINGSRESULTAT, PÅSKYNDA KROPPENS LÄKNING OCH ÅTERHÄMTNING FRÅN TRÄNING SAMT SJUKDOM, REGLERA VIKT, UNDVIKA HUMÖR SVÄNGNINGAR, SKYDDA KROPPEN BÄTTRE MOT MILJÖGIFTER OCH BÄTTRA SÖMNEN ….för att nämna några.
 
Är du intresserad av att gå ner i vikt eller få en sundare livsstil med hjälp av kostens mäktiga kraft?
Vill du lära dig hur?
 
Vi ger kostråd för:
- Bättre matvanor
- Optimala träningsresultat
- Övervikt och viktminskning
- Kostomläggning vid diabetes
- Irriterad mage och/eller halsbränna
- Kostråd under graviditet
- Intoleranser / överkänslighet mot olika matvaror