Emelie Edvardsson                                                 Lene Nordmark Hansen
 
Kostrådgivare och Personlig Tränare                Holistic Lifestyle coach 1 & 2 Check Institutet
by The Academy, Hälsokock                                Precision nutrition Level 1 (påbörjad)
                                                                                   Personlig Tränare fr. Norges idrottshögskola

 
Mitt namn är Emelie Edvardsson och jag brinner för kost och träning, att hjälpa människor att hitta den hälsosamma balansen där emellan.
 
I dagens samhälle där stillasittande arbete, fetma och kroppshets med en rad sjukdomar i följd bara ökar och råden kring kost blir allt mer splittrade kan vi tillsammans hitta en aktiv vardag med sundare mat som passar just dig för att motverka detta.
Jag vill hjälpa dig att hitta din ”hälsobalans” där nyttig mat och träning inte ska vara en tråkig last utan lättvindigt och roligt för det är där vi har en hållbar livsstil.
 
 
 
Mitt namn är Lene Nordmark Hansen, mitt mål är att vägleda dig till att uppnå bättra hälsa och hitta din ideal vikt och jag har hållbara strategier som fungerar.
 
Många av oss i dag, även dom som upplever att dom äter näringsriktigt, äter inte en balanserad kost.
Nästan 40 procent av dom kalorier många människor äter kommer från raffinerad och behandlad snabbmat eller snacks. Dessa födoämnen innehåller visserligen energi i kalorier, men nästan inga av dom är viktiga ämnen kroppen verkligen behöver för att fungera. Och även om vi får i oss rätt kost är det inte säkert att vår matsmältningsapparat fungerar tillräckligt bra för att bryta ned, absorbera och transportera den föda och näring som vi så väl behöver pga. av ökad stress eller dålig livsstil.
All mat är inte mat, du är vad du äter men ändå mer vad du klarar att smälta och ta upp.
 
Är du överviktig, har smärtor i kroppen, trött och sover dåligt, försökt olika dieter men inget fungerar i längden, vill så gärna få det bättre men har lite motivation till å att ta tag i det ensam? Då uppmuntrat jag dig till att ta kontakt med mig så att vi tillsammans kan ta små överkomliga steg och hitta vad som får dig till en kropp och hälsa du trivs och är stolt över.