Frågor & svar - FAQ

 

När kan jag börja träna hos Er?

Hos oss får du börja träna det år du fyller 15

Vad ska jag ha på mig?

Lite beroende på vad du ska träna. Ska du cykla är det bra om du har byxor som inte är så vida, då kan dom fastna i tramporna. Yoga är det skönt med lite lösa goa kläder. Det viktigaste är att du har kläder du trivs i. Tänk på att en liten handduk är bra att ha med på passen, och i gymmet.

Vad ska jag tänka på när jag ska gå på gruppträning?

När du ”checkar” in på kundstationen vid receptionen kommer ett kvitto i skrivaren. Detta ska du ta med till salen du ska träna i, där tar instruktören in dessa innan passet. Tänk på att komma i god tid till passet, har du inte hämtat ut din biljett 10 minuter innan släpps platsen till väntande kunder.

Vad har ni för lås i omklädningsrummen?

För att låsa skåpet behöver du ett hänglås. Medtag gärna eget eller hyr/köp i receptionen.

Kan jag träna när jag är gravid?

Absolut! Det finns alltid någon form av träning du kan göra och det är bara positivt för både dig och barnet att röra på sig.

Personlig Träning?

Intresset för personlig träning (PT) växer enormt och vi erbjuder flera olika lösningar för individuell PT men även parvis och i grupp.  

PT är den överlägset mest effektiva metoden om du vill ha en snabb, effektiv och säker start för din träning.

 

Kontakta Oss för mer info: info@stromstad-bad.se eller ring vår reception på tel. 0526-196 00

 

Betalningsalternativ?

Du kan välja mellan olika betalningssätt. Det absolut vanligaste är att våra medlemmar betalar via autogiro. Detta är ett enkelt och säkert sätt att betala. De flesta tycker också att det är bekvämt att kostnaden dras månadsvis. Det tillkommer inga extra avgifter eller dolda kostnader i samband med autogiro.

Naturligtvis kan du alltid betala kontant och även mot faktura. Skillnaden är då att du betalar hela kostnaden vid ett och samma tillfälle.

 

Bryta avtalet?

När du väljer att teckna medlemskap på minimum 12 eller 24 månader har du ett personligt ansvar att betala för denna period. Om du av någon anledning känner att du vill avbryta ditt medlemskap innan teckningsperioden har passerat erbjuder vi alltid möjligheten att ”överlåta medlemskapet” till en annan person. Vi sköter det administrativa arbetet och din kostnad för detta är endast 100 kr.

Ansvaret att kontakta en person vill överta ditt medlemskap vilar på dig.

 

Uppsägningstid?

Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap efter fullgjord teckningstid. Uppsägningstiden är en (1) månad.

 

Hur gör jag min uppsägning?

Om du önskar avsluta ditt medlemskap ska det alltid göras skriftligt. Vi har en färdig blankett för detta ändamål där du fyller i personuppgifter samt underskrift.

Vi tar aldrig emot uppsägningar via telefon då risken finns att det kan bli missförstånd och/eller att vi vill undvika att göra misstag då det stundvis är högt tempo i receptionen.

 

Vad händer efter bindningstiden?

Ditt medlemskap löper vidare på samma sätt som tidigare till dess Du väljer att avsluta. Uppsägningstiden är alltid en månad (1).  

Som autogirokund behåller du ditt ursprungliga pris och du drabbas inte av årliga prisökningar som sker till nya kunder.

 

Överlåtelse av kort?

Om du av någon anledning känner att du vill avbryta ditt medlemskap innan teckningsperioden har passerat erbjuder vi alltid möjligheten att ”överlåta medlemskapet” till en annan person. Vi sköter det administrativa arbetet och din kostnad för detta är endast 100 kr.

Ansvaret att kontakta en person vill överta ditt medlemskap vilar på dig.

 

Betalningsuppehåll?

Du kan göra betalningsuppehåll vid sjukdom, skada och graviditet.

Skulle oturen vara framme att du råkar ut för sjukdom eller skada gör vi alltid betalningsuppehåll mot uppvisande av läkarintyg.

Vid graviditet gör vi betalningsuppehåll enligt samråd med den blivande mamman. Det är bra att träna under graviditeten och vi rekommenderar att man håller igång så länge man kan.

 

Borttappat kort?

Borttappat kort anmäls snarast till receptionen. Nytt kort kan köpas för 50 kr.

 

Kvitto för friskvårdsträning?

Om du betalar via autogiro och vill ha kvitto för din friskvårdsträning kontaktar du receptionen och vi ordnar underlag som du kan redovisa till din arbetsgivare.