Gruppträning

Strömstads Badanstalt erbjuder ett stort utbud av gruppträning som är enkel, rolig, variationsrik och utmanande. Vare sig du är nybörjare eller har tränat länge hittar du en klass som passar just dig. Vår instruktörskår är välutbildad och uppdaterad med det senaste inom träning & hälsa.

Ellika Loo Palm är gruppträningsansvarig på Strömstads Badanstalt.
Ni når henne på telefon 0526-196 00 eller via mail ellika@stromstad-bad.se


PassbeskrivningBodypump - 45/60 min

Förkoreograferat styrkepass. Vi använder skivstänger där du kan variera vikter och anpassa träningen till din egen nivå.

Bodystep - 60 min

Förkoreograferat step-program med variationsrika stegkombinationer. Här använder vi höj- och sänkbar bräda. Ett härligt konditionspass.

Body Combat - 60 min

Ett konditionspass som kombinerar rörelser och positioner från en rad olika självförsvarsdicipliner som karate, boxning och tai chi. Med motiverande musik och inspirerande instruktörer ger Bodycombat en unik utmaning för både kropp och själ!

Bodyvive 45/60 min

Pulshöjande träning för hela kroppen med en blandning av konditionsträning och styrketräning.

Bootcamp

Cirkelträning med en blandning av redskap och den egna kroppsvikten. Vi jobbar efter klockan i intervaller på 40/20 sek.

BootyXpress

Fokus på rumpan i 30 effektiva minuter!

CX WORX - 30 min

Ett funktionellt och effektivt coreprogram som stärker mage, rygg och rumpa. Vi jobbar med motstånd i form av gummiband vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt.

SH´BAM - 45 min

Det här är klassen för dig som vill svettas, dansa och ha kul. Passet bygger på enkla heta moves till listettor och remixade gamla favoriter – helt enkelt det perfekta sättet att komma i form och samtidigt låta din inre stjärna lysa.

Iyengar Yoga - 60 min

Här yogar vi med redskap för att utföra olika asanas. Vi slipar på tekniken med inspiration av klassisk yoga. Power Yoga - 60 min Kraftfull och dynamisk yoga, där vi med andning och rörelse arbetar med hela kroppen. Allt för att uppnå balans och välbefinnande.

Cykel - 60 min i Roddklubbens lokal.

Musiken och instruktören motiverar dig till ett roligt och intensivt pass. Passar alla!

Box - 60 min

Tuff konditionsträning och uthållighetsstyrka, där vi jobbar med slag och sparkar mot mitsar.
MRL - 30 min Focus på Mage - Rumpa - Lår

GRIT™ STRENGTH

Maximera din styrka!
GRIT™ Strength är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagnig, styrka och uthållighet. Prestera fortare på en högre nivå.

GRIT™ PLYO

Maximera din spänst!
GRIT™ Plyo är uppbyggt av rörelser som ökar din spänst. Du använder en steplåda och ibland även en viktplatta för att öka intensiteten och belastningen. Drivande musik får dig att ta din träning till en ny nivå. Bil starkare, snabbare och mer explosiv med GRIT™ Plyo.

GRIT™ CARDIO

Maximera din uthållighet! GRIT™ Cardio kräver ingen utrustning. Här använder du istället din egen kroppsvikt och tränar högintensivt för att förbättra din kondition. Den unika sammansättningen av rörelser ger dig en hög energiförbrukning som fortsätter efter att passet är slut. Det är vetenskapligt bevisat att GRIT™ Cardio levererar snabba resultat.

Senior Puls - 55 min

Kondition och styrka utan redskap

Senior Jympa - 30 min

Kondition med lättare stegkombinationer Senior Styrka Stationsträning på gymmet

Senior Cirkel

Cirkelträning i olika stationer i gruppträningssalen

Vatten aerobic - 55 min

Ett vattenpass för alla. En fartfylld kombination av kondition och styrketräning.

Vatten styrka - 55 min

Ett vattenpass där vi med hjälp av hantlar och övningar sätter styrkan i fokus.

Happy Sunday

Veckans överraskning! Här kan vilket pass som helst dyka upp…