Kontakta oss
Öppettider
Bad/Simhall
Måndag: 06.30 -19.00
Tisdag: 06.30 - 19.00
Onsdag: 06.30 - 19.00
Torsdag: 06.30 - 19.00*
Fredag: 08.00 - 19.00
Lördag: 08.00 - 16.00
Söndag: 12.00 - 17.00
*Simföreningen disponerar 2 banor Kl:09-10 på torsdagar

Kallbadhus
Öppet dagligen: 01/06 - 31/08
Måndag - Fredag: 07.30 - 19.00
Lördag- Söndag: 10.00 - 17.00

Gym
Måndag - Torsdag: 06.00 - 22.00
Fredag: 06.00 - 20.00
Lördag: 08.00 - 17.00
Söndag: 10.00 - 18.00

#Följ oss på sociala medier

GDPR - Strömstads Badanstalt
2921
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-2921,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.1.1.1.1548752612,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

GDPR

Information om behandling av personuppgifter

Vi behandlar personuppgifter när du blir medlem hos oss och även en tid efter att din tid som kund hos oss har upphört. Din integritet är viktig för oss och vi vill därför att du läser vidare för att få veta mer. En personuppgift är all slags information som kan kopplas till dig som person, till exempel namn, adress, kontaktuppgifter som telefonnummer och e-postadresser.

Personuppgiftsansvarig

AB Strömstad Badanstalt, organisationsnummer 556466-2731, är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter som vi gör själva eller annat företag gör på vårt uppdrag. Vi har ett dataskyddsombud som kontrollerar att vi behandlar dina personuppgifter korrekt. JP Infonet, e-post: dso.stromstad@jpinfonet.se

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi hanterar om dig, ett registerutdrag. Du har också rätt att få felaktiga uppgifter rättade. Du har också rätt att kräva att vi begränsar vår behandling av dina personuppgifter om du till exempel anser att de inte är korrekta. Du har rätt att få dina personuppgifter överförda till ett annat företag (dataportabilitet). Du har också rätt att klaga på hur vi behandlar dina personuppgifter till oss och till tillsynsmyndigheten, Datainspektionen. Det kan du göra om du tycker att vi inte behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen.

Kontakter

Har du synpunkter på hur vi behandlar dina uppgifter vänder du dig i första hand till oss via e-post till magnus@stromstad-bad.se

 

Vid frågor kring integritets- och dataskydd kan du även vända dig till vårt dataskyddsombud, JP Infonet via e-post: dso.stromstad@jpinfonet.se